Drukwerk

Media Point staat voor totaaloplossingen.

Wij zijn uw aanspreekpunt als het gaat om de coördinatie en productie van drukwerktrajecten. Huisstijlen, folders, brochures, magazines, kranten, stickers, labels, posters, enveloppen, acceptgiro’s, POS materialen, verpakkingen, etc. Alles onder 1 dak. Eventueel houden wij uw drukwerk op voorraad en kunt u het desgewenst afroepen. 

Breed inzetbaar

Of het nu om vellen offset gaat of om rotatie, flexo of zeefdruk, digitaal drukken, laserprint of inkjet, wij laten u zien wat voor uw aanvraag het best kan worden ingezet.

Afwerking

Maak meer indruk met uw drukwerk. Stansen, spotlak, vernis, prägen, unieke personalisatie in tekst en beeld, scratch-off, foliedruk, lamineren, er kan zoveel meer. Laat geen kans liggen maar zorg dat u opvalt. Hierdoor krijgt het drukwerk meer uitstraling en een hogere attentiewaarde. Wij helpen u hier graag bij. 

Het beste idee en het beste voor uw portemonnee

Kan het nog mooier? Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het gehele proces en bewaken de kwaliteit. We beschikken over de juiste kennis en expertise en denken graag met u mee. Dit levert niet alleen een aanzienlijke besparing in de kosten op maar ook veel gemak en flexibiliteit.

Wilt u ook uw drukwerk uitbesteden?

Wij ontzorgen u!

Bel of mail!

Zij kozen ook voor drukwerk van Media Point: