ONS MOTTO IS DOORGAAN WAAR ANDEREN STOPPEN

Dit motto  zit dagelijks bij ons in het achterhoofd. Binnen complexe projecten proberen wij steeds het onmogelijke mogelijk te maken. Of het nu gaat om levertijden halen die onmogelijk leken, productoplossingen bieden waar lange tijd tevergeefs naar is gezocht of creatieve ontwerpen maken voor specialistische doelgroepen: voor ons behoort dit tot de dagelijkse routine.

We streven naar een lange termijn relatie met onze klanten. Door kritisch te luisteren naar de wensen van de klant ontstaat er een optimale samenwerking waarin we werken naar een oplossing voor uw communicatievraagstuk. Door onze brede kennis en praktijkervaring vinden wij voor ieder project de juiste oplossing.

Graydon ‘Financieel Gezond’ certificaat

Juist nu is het voor ondernemingen belangrijk om te weten dat het bedrijf waar ze zaken mee willen doen, financieel gezond is. Uit onderzoek van Graydon blijkt dat Media Point tot de 3% financieel meest gezonde bedrijven van Nederland behoort. Een resultaat om trots op te zijn, want er is een aantal strenge criteria waaraan een bedrijf moet voldoen om voor dit certificaat in aanmerking te komen. Graydon, hét online platform met zakelijke informatie over 2,3 miljoen bedrijven in Nederland, heeft gekeken naar omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid en betaalgedrag.

Dit certificaat bewijst dat Media Point een betrouwbare partner is om zaken mee te doen.

Wij helpen u graag met uw communicatievraagstuk

Creatieve ideeën, innovatie en realisatie