digitale pas2017-08-22T14:42:56+00:00

Digitale pas

De pas altijd op zak!

Wij hebben een app ontwikkeld waar (leden)organisaties gebruik van kunnen maken en daarmee een geheel eigen app kunnen samenstellen. De ledenpas is het vertrekpunt van deze applicatie. Daarnaast kunnen er diverse andere (custom-made) modules aan de app worden toegevoegd.  

Ik wil graag meer weten!

 

Eigen huisstijl

De vormgeving van de app is geheel naar wens aan te passen.

Altijd up-to-date

Mocht iemand zijn lidmaatschap hebben opgezegd, dan is de pas ook direct niet meer beschikbaar in de app. Ledenbestanden worden namelijk geautomatiseerd geïmporteerd zodat de gegevens in de app altijd up-to-date zijn.

Offline beschikbaar

Zonder internetverbinding is de ledenpas ook altijd beschikbaar mits deze aan het startscherm van de gebruiker is toegevoegd.

Data

In de app wordt de beschikbare data vanuit verschillende locaties ontsloten voor bijvoorbeeld het nieuws of agenda. Hierdoor is het niet nodig om bepaalde data op meerdere plekken (bijv. in het cms van een website) in te voeren. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het inzetten van een digitale ledenpas draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is minder papier en plastic nodig om klanten of leden van een pas te voorzien. Hiermee wordt het milieu aanzienlijk minder belast. Daarnaast levert het een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn op.