Mailings

Wij weten waar een succesvolle mailing aan moet voldoen

Bij het organiseren van een mailing gaat het vooral om vertrouwen. Valt mijn mailing op tijd bij de juiste persoon en in de afgesproken uitvoering op de mat? Met onze 20 jaar ervaring in de verwerking van vele miljoenen mailings weten we waaraan een succesvolle mailing moet voldoen. En deze kennis delen we graag met u.

Wij zijn uw rechterhand en regisseur en helpen u graag met het bereiken van uw doel: 

  • met een boodschap die binnendringt

  • met een verpakking die je oppakt

  • met een mailpack dat opvalt op de mat

 

Onder de loep

Op alle onderdelen kijken we met u of en waar het beter kan. Materiaalkeus, ontwerp, formaat, drager, envelop, inserts, printen, vouwen, snijden, envelopperen, sealen, gadgets, enz. Daarnaast kunnen wij u gericht adviseren op het gebied van targeting & segmentatie, dataverwerking en dataverrijking. Dit is voor veel organisaties nog een struikelblok. Een goede mailing valt of staat met een up-to-date adressenbestand.

Totale coördinatie

Uw hele mailtraject door ons gedekt. Leg uw mailtraject aan ons voor en ontdek de voordelen van centrale coördinatie. Wij komen graag bij u ‘op het matje’ om te bespreken wanneer en hoe uw mailing op de mat moet vallen. Ook op verzendkosten valt vaak een heleboel te besparen. 

Ook een mailtraject waarmee u het verschil wilt maken?

Vertrouwelijk en onderscheidend!

Bel of mail!