Printmanagement

Totale uitbesteding van uw drukwerk, voorraadbewaking en verzending

Media Point heeft hiervoor een professionele oplossing in huis: PRINTZORG

Deskundige partner

U krijgt een vaste accountmanager die dagelijks voor u bereikbaar en beschikbaar is. Dit levert al een aanzienlijke interne kostenbesparing op. Wij beschikken over een sterk profiel op grafisch terrein, DM, ICT, vormgeving, creatie en innovatie. We begeleiden snel en daadkrachtig de uitvoering van uw fysieke communicatie.

Hierbij valt te denken aan het kritisch bewaken van de huisstijl, het uitvoeren van complexe mailingen, de verzending in een strakke planning van grote aantallen mailpacks en de uitvoering van drukwerktrajecten in de breedste zin van het woord: dat is waar wij goed in zijn. Met deze ervaring weet u zich gesteund door specialisten die dit dagelijks doen. Ieder z’n vak.

  • Besparing op drukwerkinkoop

  • Besparing op logistiek

  • Besparing op administratie

  • Besparing op communicatie

 

Innovatie gewaarborgd

U hoeft niet langer te investeren in nieuwe printsystemen. In een snel veranderende markt zijn deze steeds eerder gedateerd en voldoen niet langer aan de nieuwste eisen. Met onze expertise maakt u altijd gebruik van de nieuwste technieken. Zowel in plano als rotatie, offset, inkjet, digitaal, etc. : wij hebben het voor u beschikbaar.

Uw medewerkers kunnen te allen tijde vanuit elke locatie communiceren/inloggen en hun wensen kenbaar maken. Ze hoeven hiervoor niet langer ad hoc beroep te doen op uw interne organisatie. Hun vragen worden direct in behandeling genomen waardoor de time to market optimaal is. We hebben ook een eigen web-2-print module beschikbaar: OBER.

Met onze specialistische kennis en relevante ervaring kijken we bij elke opdracht altijd goed naar kostenbewaking , creativiteit, snelheid en originaliteit. Met verrassende resultaten, want: het kan altijd beter!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Wij luisteren graag eens naar uw uitdaging!

Bel of mail!