Google diensten

Analytics, AdWords, SEO, etc.

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u bekijken welke online marketingactiviteiten rendabel zijn en hoe bezoekers uw site gebruiken. Met deze gegevens kunt u verbeteringen aanbrengen in uw website en meer relevant verkeer trekken. Dit zorgt uiteindelijk voor meer conversies en meer inkomsten.

 

Wij kunnen voor u rapportages maken van de gegevens die in Google Analytics beschikbaar zijn. Allereerst stellen wij gezamenlijk de belangrijkste KPI’s (Key Performance Indicatoren) vast. Vervolgens ontvangt u op regelmatige basis, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, een rapportage van de prestaties van uw website. Indien nodig geven wij ook adviezen voor het aanbrengen van verbeteringen in de website.

Google AdWords

Een campagne opzetten is één, maar succes uit uw campagne halen is een tweede. Wij kunnen u helpen met succesvol online adverteren! Wij hebben de vereiste kennis van zaken in huis. We beschikken over het certificaat van Google Adwords Qualified Individual.

Voordelen van Adwords

  • u betaalt alleen per klik, dus alleen voor een echte bezoeker op uw website of in uw webshop
  • u bent vindbaar op de woorden die het beste bij uw producten en diensten passen
  • u kunt de resultaten direct meten

Zoekmachine-adverteren is bovendien zeer flexibel en resultaatgericht en vormt de ideale aanvulling op onze zoekmachine optimalisatie. Wij kunnen u ondersteunen bij het opzetten van een Adwords-campagne. Vervolgens monitoren we de campagne en voeren we waar nodig optimalisaties uit. U ontvangt van ons periodiek een rapportage van de prestaties van uw campagne(s) en zoekwoorden.

Meer resultaat uit uw online inspanningen

Wij adviseren u graag vrijblijvend.